David Vesali
CCO & Managing partner


Besitter över 15 års erfarenhet av ledarskap inom olika verksamheter.
Under det senaste 10 åren har David suttit på ledande positioner inom den digitala mediabranschen. 2007 utsågs han till Global Brand Manager av GMS Consulting och 8 år senare grundade han vad som idag blivit ett framgångsrikt koncept, Brand in Box.

Emanuel Matin, 
Global CEO

Med rötter i Mellanöstern och utbildad i Europa har Emanuel den kulturella kunskapen som behövs för att driva ett mångfacetterat företag som Brand in Box. 

Utifrån dagens marknadsutveckling och den globala varumärkes- och marknadsföringsstrategin har Emanuel jobbat aktivt inom marknadsföringsbranschen i över ett decennium. Emanuel har också drivit ett välrenommerat spanskt marknadsförings- och konsultföretag specialiserat på internationella affärer och arbetade under denna tid med olika regeringar i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Bita Vesali
Director of Digital Marketing & PR

Har arbetat i toppositioner med ledande företag inom mediebranschen. Har genom åren arbetat med premium varumärken, allt från att starta internationella klocktidskrifter för att arbeta som varumärke Ambassadör och marknadschef för Rolex, IWC, Omega, Panera, Mercedes Benz, Porsche och Cartier. Med många års erfarenhet av Public Relations and Marketing i det digitala samhället har Bita framgångsrikt uppnått personlig och högsta kundnöjdhet.

Kevin Soltani

Director of sales operations
 

Många års erfarenhet av start-ups, klassisk marknadsföring, marknadsföringsstrategier, marknadsföring på nätet, sociala medier, PR, affärsutveckling, affärsstrategier, produktutveckling. 

Passionsdriven entreprenör med många års erfarenhet i olika riktningar. Kevin har jobbat inom försäljning under många år och älskar att ge sina kunder bästa service oavsett affärsområde.

 

"Du kommer inte att misslyckas förrän du ger upp"

Oksana Grigoryevna

Country Manager Russia & Eastern European Countries
 

Oksana är intern juridisk rådgivare och affärsutvecklingskonsult med erfarenhet av samordning av juridisk avdelning, Corporate Account Manager, normer för lagstiftning, förhandlingar och samråd, ökad produktivitet, specialist inom affärsutveckling och företagsadministration. Hon har även arbetat med projektledning och affärsutveckling, Oksana har flera års erfarenheter på den ryska marknaden, även erfarenhet i Östeuropa. Hon har studerat i Buryat State University Law School som jurist och har också en master i företagsekonomi, utländsk ekonomisk verksamhet och företagsledning och utveckling.

Soran Azar

Director of new market & development

Soran är en flerspråkig direktör med över 10 års erfarenhet inom Europa och Mellanöstern för att skapa nya marknadsmöjligheter, implantera marknadsstrategier, internationell affärsutveckling och god erfarenhet av affärsinformation i flera framgångsrika företag inom industri och infrastruktur.

Elisio Vicentti

Senior Director of Middle East
 

Eliseo Vicentti född och uppvuxen i södra Spanien, Jerez de la Frontera i Andalusien.
Eliseo är en kreativ visionär som varit verksam i flertalet branscher. Hans professionella karriär har präglats av kreativitet inom branding.
Han har jobbat som VD på Feeling Good reklamföretag, GEE Excellence, Apri Iberica Europe och Apri Senior.

Evo Design

Creative and display
 

Med många års erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning tar Evo Design fram kundanpassade produkter direkt från fabrik i Polen. Tack vare en flexibel tillverkningsprocess och ett brett kontaktnät avseende tillverkning i olika material skapas en helhetsupplevelse åt företag som väljer att exponera sitt varumärke i samarbete med Brand in Box.

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - White Circle

Pop-Up Trucks